Jacquesson Cuvée No. 735 brut

Čtyři roky zrání dodaly tomuto vínu velkou míru vyváženosti, značnou kulatost a chuťovou délku. Je kultivované a čisté - díky své zlatavé barvě a jemným bublinkám, přitom velmi šarmantní - díky hlubokému aromatickému buketu a medových aromat. Dlouho doznívající závěr následovaný rozmanitými chutěmi ovoce. Toto šampaňské je ztělesnění "Jacqusson" stylu, kombinující kvalitu a originalitu. Úžasné šampaňské s vůní ořechů a mandlí s plnou a intenzivní chutí pocházející pouze z hroznů vinic grand a premier cru.

Servírujte


5-7°C

Podávejte jako aperitiv.

Podrobné informace

Země původu
Francie
Zbytkový cukr
Brut
Druh vína
Šumivé
Vinařství
Jacquesson
Odrůdová skladba
Pinot Meunier, Rulandské Modré (Pinot Noir), Chardonnay
Alergeny
Mléko, Oxid siřičitý a siřičitany, Vejce
Objem
0,75 l
Plněno v
Jacquesson, Dizy 51530, Champagne, France
Procento alkoholu
12 %
Oblast
Champagne
Odrůda
Cuvée
  • Nad 1800 Kč zdarma
  • Doručení do druhého dne
  • Poradíme s výběrem

Další podobná vína

Mohlo by vás zajímat

Soutěžte s námi a Dermacolem o pánskou kosmetiku

Už podruhé můžete toto léto soutěžit o skvělý balíček kosmetiky Dermacol.
Tentokrát jsme pro Vás připravili kosmetiku výhradně pro muže a lahev červeného vína Pagos del Rey Bajoz Tinto Roble.

Vinařská turistika: Pojeďte s námi na Slovácko

Představujeme Vám nový seriál Vinařská turistika, který pro Vás připravuje odbornice na víno a blogerka Jana Slabá. V jeho prvním díle si přečtěte, jaké to je cestovat Slováckem. Tedy krajem, kde má každá obec své vinné sklepy, vinice a samozřejmě skvělé víno.

K jakému vínu se hodí recept od My Cooking Diary?

Pojďte si v létě dopřát lehčí oběd či večeři a inspirujte se skvělým receptem od autorky blogu My Cooking Diary. Její tilápie v pečícím papíru s pestem a k tomu brambory pečené v troubě oceníte také pro jejich rychlou přípravu. Když si k nim navíc otevřete některé z vín, která doporučuje naše sommelierka, budete v sedmém nebi.