Zámecké vinařství Bzenec Müller Thurgau 1508 Collection pozdní sběr

Středně žlutá barva se zlatavými odlesky a velmi dobrou viskozitou. Vůně je plná, harmonická a velmi příjemná s vocným projevem zahradního ovoce a muškátovými tóny. Chuť je plná, vyvážená, s ovocným projevem s nádechem vanilky a šťavnatou kyselinou. Delší závěr.

Servírujte


10-12

Doporučujeme k přírodnímu kuřecímu plátku s grilovanou zeleninou.

Podrobné informace

Země původu
Česká republika
Zbytkový cukr
Polosuché
Druh vína
Bílé
Vinařství
Zámecké vinařství Bzenec
Jakostní zatřídění
Pozdní sběr
Ocenění
Prague Wine Trophy 2017 - Prague Wine Champion, TOP 77 vín v ČR 2017 - 4 hvězdy
Alergeny
Oxid siřičitý a siřičitany
Objem
0,75 l
Plněno v
Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., Zámecká 1508, 696 81 Bzenec, Česká republika
Procento alkoholu
11,5 %
Oblast
Morava
Ročník
2015
Odrůda
Müller Thurgau
  • Nad 1800 Kč zdarma
  • Doručení do druhého dne
  • Poradíme s výběrem

Další podobná vína

VINO CIBULKA Pinot Gris Bio

  • Bílé
  • Suché
  • 2016
  • Pozdní sběr

229,-

Novinka

VINO CIBULKA Hibernal Bio

  • Bílé
  • Suché
  • 2016
  • Kabinetní víno

189,-

Novinka

VINO CIBULKA Tramín Červený Bio

  • Bílé
  • Polosuché
  • 2016
  • Pozdní sběr

219,-

Novinka

Vinařství Neoklas Šardice a.s. SUR LIE Sauvignon

  • Bílé
  • Polosuché
  • 2015
  • Výběr z hroznů

249,-

Novinka

Mohlo by vás zajímat

Soutěžte s námi a Dermacolem o pánskou kosmetiku

Už podruhé můžete toto léto soutěžit o skvělý balíček kosmetiky Dermacol.
Tentokrát jsme pro Vás připravili kosmetiku výhradně pro muže a lahev červeného vína Pagos del Rey Bajoz Tinto Roble.

Vinařská turistika: Pojeďte s námi na Slovácko

Představujeme Vám nový seriál Vinařská turistika, který pro Vás připravuje odbornice na víno a blogerka Jana Slabá. V jeho prvním díle si přečtěte, jaké to je cestovat Slováckem. Tedy krajem, kde má každá obec své vinné sklepy, vinice a samozřejmě skvělé víno.

K jakému vínu se hodí recept od My Cooking Diary?

Pojďte si v létě dopřát lehčí oběd či večeři a inspirujte se skvělým receptem od autorky blogu My Cooking Diary. Její tilápie v pečícím papíru s pestem a k tomu brambory pečené v troubě oceníte také pro jejich rychlou přípravu. Když si k nim navíc otevřete některé z vín, která doporučuje naše sommelierka, budete v sedmém nebi.