Weingut Phillips Eckstein Riesling Feinherb Kabinett

Průzračně zlatavá barva se slámovým odleskem a velmi dobrou viskozitou. Vůně je intenzivní, harmonická a opulentní. Vůně připomíná citrusovou kůru a bylinky, doprovázené příjemnou minerálností. Je zde dobře patrný vliv břidlicového podloží, který na trati Domprobst dominuje. V chuti exceluje příjemná nasládlost v kombinaci s mineralitou a svěží kyselinou. Dlouhý opulentní závěr.

Servírujte


9-11°C

Drůbeží maso ve sladkokyselé omáčce. Sýr s mytou kůrou.

Podrobné informace

Země původu
Německo
Zbytkový cukr
Polosuché
Druh vína
Bílé
Vinařství
Weingut Phillips Eckstein
Odrůdová skladba
Ryzlink rýnský
Jakostní zatřídění
Kabinetní víno
Alergeny
Oxid siřičitý a siřičitany
Objem
0,75 l
Plněno v
Weinhaus Philipps - Eckstein D-54470, Graach - Schäferei
Procento alkoholu
10 %
Oblast
Mosel
Ročník
2013
Odrůda
Ryzlink Rýnský (Riesling)
  • Nad 1800 Kč zdarma
  • Doručení do druhého dne
  • Poradíme s výběrem

Další podobná vína

VINO CIBULKA Pinot Gris Bio

  • Bílé
  • Suché
  • 2016
  • Pozdní sběr

229,-

Novinka

VINO CIBULKA Hibernal Bio

  • Bílé
  • Suché
  • 2016
  • Kabinetní víno

189,-

Novinka

VINO CIBULKA Tramín Červený Bio

  • Bílé
  • Polosuché
  • 2016
  • Pozdní sběr

219,-

Novinka

Vinařství Neoklas Šardice a.s. SUR LIE Sauvignon

  • Bílé
  • Polosuché
  • 2015
  • Výběr z hroznů

249,-

Novinka

Mohlo by vás zajímat

Soutěžte s námi a Dermacolem o pánskou kosmetiku

Už podruhé můžete toto léto soutěžit o skvělý balíček kosmetiky Dermacol.
Tentokrát jsme pro Vás připravili kosmetiku výhradně pro muže a lahev červeného vína Pagos del Rey Bajoz Tinto Roble.

Vinařská turistika: Pojeďte s námi na Slovácko

Představujeme Vám nový seriál Vinařská turistika, který pro Vás připravuje odbornice na víno a blogerka Jana Slabá. V jeho prvním díle si přečtěte, jaké to je cestovat Slováckem. Tedy krajem, kde má každá obec své vinné sklepy, vinice a samozřejmě skvělé víno.

K jakému vínu se hodí recept od My Cooking Diary?

Pojďte si v létě dopřát lehčí oběd či večeři a inspirujte se skvělým receptem od autorky blogu My Cooking Diary. Její tilápie v pečícím papíru s pestem a k tomu brambory pečené v troubě oceníte také pro jejich rychlou přípravu. Když si k nim navíc otevřete některé z vín, která doporučuje naše sommelierka, budete v sedmém nebi.