Podere Ruggeri Corsini Barolo DOCG

Střední, rubínová barva s oranžovými odlesky a velmi dobrou viskozitou. Ovocné aroma připomíná černé třešně, v kombinaci s aroma černého čaje a dehtu. Opulentní chuť plná ovocných tónů s příjemnou tříslovinou. Víno zrálo 18 měsíců na sudu. Dlouhý závěr.

Sommliér Vinotéky Glóbus

Marie Mlynaříková

Sommeliérka

Servírujte


18-20°C

Doporučujeme k pokrmům ze skopového a hovězího masa.

Podrobné informace

Země původu
Itálie
Zbytkový cukr
Suché
Druh vína
Červené
Vinařství
Podere Ruggeri Corsini
Odrůdová skladba
Nebbiolo
Sommeliérka
Marie Mlynaříková
Alergeny
Oxid siřičitý a siřičitany
Objem
0,75 l
Plněno v
Podere Ruggeri Corsini, Loc. Bussia Bovi, 18 12065 Monforte
Procento alkoholu
14 %
Oblast
Piemonte
Ročník
2010
Odrůda
Nebbiolo
  • Nad 1800 Kč zdarma
  • Doručení do druhého dne
  • Poradíme s výběrem

Další podobná vína

Vinařství Volařík Ryzlink vlašský pozdní sběr

  • Bílé
  • Suché
  • 2016
  • Pozdní sběr

279,-

Novinka České víno

Finca Constancia Altozano

  • Červené
  • Suché
  • 2016

179,-

Exkluzivně u nás Novinka

Vinařství Volařík Ryzlink rýnský pozdní sběr

  • Bílé
  • Suché
  • 2016
  • Pozdní sběr

279,-

Novinka České víno

Vinařství Volařík Müller Thurgau kabinetní

  • Bílé
  • Suché
  • 2016
  • Pozdní sběr

199,-

Novinka České víno

Mohlo by vás zajímat

Vinařství roku 2017 a Salon vín 2018

Jaké novinky přinesl třetí lednový týden ve světě vína? Ve čtvrtek 18.1. 2018 proběhlo vyhlášení Vinařství roku pro rok 2017 a zároveň první zprávy o Salonu vín 2018. Kdo zvítězil a kdy se můžeme těšit na novou kolekci vín pro rok 2018? Dočtete se dále v článku.

Představujeme vinařství Réva Rakvice

Představujeme vína z produkce vinařství Réva Rakvice, jehož historie se píše od roku 1995. Vybrali jsme pro vás to nejlepší ze zemských vín a pozdních sběrů. Navíc od 18.1. do 7.2.2018 za příjemné akční ceny.

Dáváte si předsevzetí do nového roku? Jaká to nejčastěji jsou a daří se vám je splnit?

Snad každý z nás si alespoň jednou za život zkoušel dát předsevzetí, co by v novém roce rád zlepšil nebo změnil. Je to nejspíše logické vyústění bilancování na konci roku předchozího, ve kterém se vždycky najde něco, co bychom už raději neopakovali, nebo prostě zlepšili.