Vinařství Volařík Ryzlink vlašský pozdní sběr

Jiskrná svěžle žlutá barva se zlatavým odleskem a velmi dobrou viskozitou. Vůně má minerální až kovový charakter s podtónem bylinek a koření. V chuti svěží, plné, minerální s příjemnou kyselinou. Dlouhá dochuť.

Servírujte


10-12

Doporučujeme k vepřovému plátku na pepři a tvrdým sýrům.

Podrobné informace

Země původu
Česká republika
Zbytkový cukr
Suché
Druh vína
Bílé
Vinařství
Vinařství Volařík
Jakostní zatřídění
Pozdní sběr
Trať
Purmice
Ocenění
Velká zlatá medaile Grand Prix Vinex 2017, Zlatá medaile Národní soutěž vín 2017, Zlatá medaile Festwine 2017, Zlatá medaile Král vín 2017
Podoblast
Mikulovská
Obec
Perná
Alergeny
Oxid siřičitý a siřičitany
Objem
0,75 l
Plněno v
Ing. Miroslav Volařík, 692 01 Mikulov, Česká republika
Procento alkoholu
13 %
Oblast
Morava
Ročník
2016
Odrůda
Ryzlink Vlašský (Welschriesling)
  • Nad 1800 Kč zdarma
  • Doručení do druhého dne
  • Poradíme s výběrem

Další podobná vína

VINO CIBULKA Pinot Gris Bio

  • Bílé
  • Suché
  • 2016
  • Pozdní sběr

229,-

Novinka

VINO CIBULKA Hibernal Bio

  • Bílé
  • Suché
  • 2016
  • Kabinetní víno

189,-

Novinka

VINO CIBULKA Tramín Červený Bio

  • Bílé
  • Polosuché
  • 2016
  • Pozdní sběr

219,-

Novinka

Vinařství Neoklas Šardice a.s. SUR LIE Sauvignon

  • Bílé
  • Polosuché
  • 2015
  • Výběr z hroznů

249,-

Novinka

Mohlo by vás zajímat

Soutěžte s námi a Dermacolem o pánskou kosmetiku

Už podruhé můžete toto léto soutěžit o skvělý balíček kosmetiky Dermacol.
Tentokrát jsme pro Vás připravili kosmetiku výhradně pro muže a lahev červeného vína Pagos del Rey Bajoz Tinto Roble.

Vinařská turistika: Pojeďte s námi na Slovácko

Představujeme Vám nový seriál Vinařská turistika, který pro Vás připravuje odbornice na víno a blogerka Jana Slabá. V jeho prvním díle si přečtěte, jaké to je cestovat Slováckem. Tedy krajem, kde má každá obec své vinné sklepy, vinice a samozřejmě skvělé víno.

K jakému vínu se hodí recept od My Cooking Diary?

Pojďte si v létě dopřát lehčí oběd či večeři a inspirujte se skvělým receptem od autorky blogu My Cooking Diary. Její tilápie v pečícím papíru s pestem a k tomu brambory pečené v troubě oceníte také pro jejich rychlou přípravu. Když si k nim navíc otevřete některé z vín, která doporučuje naše sommelierka, budete v sedmém nebi.