Spielberg Zweigeltrebe rosé pozdní sběr

České víno

Víno se sytější starorůžovou barvou, měděnými odlesky a střední viskozitou. Aroma je intenzivnější, s příjemnými tóny višní, červeného rybízu s dotekem zralých jahod a limety. Chuť je svěží, lehčí s výrazným projevem zralých jahod, které doplňují podtóny smetany, rybízu či jeřabin. Středně dlouhý svěží závěr.

Servírujte


7-9°C

Sušená tyrolská šunka na bílém pečivu

Podrobné informace

Země původu
Česká republika
Zbytkový cukr
Suché
Druh vína
Růžové
Vinařství
Spielberg
Odrůdová skladba
Zweigeltrebe (Zweigelt)
Jakostní zatřídění
Pozdní sběr
Trať
Maliny
Podoblast
Slovácká
Obec
Žarošice
Alergeny
Oxid siřičitý a siřičitany
Objem
0,75 l
Plněno v
SPIELBERG CZ, spol. s r.o., Archlebov 406, 696 33
Procento alkoholu
12,5 %
Oblast
Morava
Ročník
2016
Odrůda
Zweigeltrebe rosé
  • Nad 1800 Kč zdarma
  • Doručení do druhého dne
  • Poradíme s výběrem

Další podobná vína

VINO CIBULKA Pinot Gris Bio

  • Bílé
  • Suché
  • 2016
  • Pozdní sběr

229,-

Novinka

VINO CIBULKA Hibernal Bio

  • Bílé
  • Suché
  • 2016
  • Kabinetní víno

189,-

Novinka

Vinařství Neoklas Šardice a.s. SUR LIE Ryzlink Vlašský

  • Bílé
  • Suché
  • 2015
  • Pozdní sběr

249,-

Novinka

Vinařství Neoklas Šardice a.s. SUR LIE Rulandské Šedé

  • Bílé
  • Suché
  • 2015
  • Pozdní sběr

249,-

Novinka

Mohlo by vás zajímat

Soutěžte s námi a Dermacolem o pánskou kosmetiku

Už podruhé můžete toto léto soutěžit o skvělý balíček kosmetiky Dermacol.
Tentokrát jsme pro Vás připravili kosmetiku výhradně pro muže a lahev červeného vína Pagos del Rey Bajoz Tinto Roble.

Vinařská turistika: Pojeďte s námi na Slovácko

Představujeme Vám nový seriál Vinařská turistika, který pro Vás připravuje odbornice na víno a blogerka Jana Slabá. V jeho prvním díle si přečtěte, jaké to je cestovat Slováckem. Tedy krajem, kde má každá obec své vinné sklepy, vinice a samozřejmě skvělé víno.

K jakému vínu se hodí recept od My Cooking Diary?

Pojďte si v létě dopřát lehčí oběd či večeři a inspirujte se skvělým receptem od autorky blogu My Cooking Diary. Její tilápie v pečícím papíru s pestem a k tomu brambory pečené v troubě oceníte také pro jejich rychlou přípravu. Když si k nim navíc otevřete některé z vín, která doporučuje naše sommelierka, budete v sedmém nebi.